Oldaltérkép

 

Bemutatkozás

Az Inno-Water Kutató és Környezetvédelmi Szolgáltató Zrt. jogelődjét az Inno-Water Kft.-t 2010-ben alapították a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem magasan képzett és elismert kutatói és szakértői.

Tanácsadó cégünk célja a környezetvédelmi és technológiai problémák kreatív, innovatív és költséghatékony megoldása, mellyel hatékony és professzionális mérnöki szolgáltatásokat nyújthatunk Megrendelőink számára.

Az Inno-Water Zrt. fő tevékenysége a mérnöki tanácsadás, a természettudományi, műszaki kutatás és fejlesztés a környezetvédelem és a vízgazdálkodás területén.

Munkánk során törekszünk a szoros partneri kapcsolat kialakítására Megrendelőinkkel a számukra optimális megoldások megtalálásának érdekében. Kollégáinkra jellemző a gyors, hatékony és rugalmas munkavégzés. Munkatársaink között találhatók biológus, környezetmérnök és építőmérnök végzettségű szakemberek, tervezőmérnökök, PhD fokozatú kutatók. Cégünk munkatársai és a mögöttünk álló szakértői hálózat széleskörű tapasztalattal rendelkezik a vízgazdálkodás, vízminőség-szabályozás, víz- és szennyvíztisztítási technológiák, környezeti auditálás, környezetjog, környezeti kárbecslés és kárelhárítás területén.

 

Céginformáció

Szolgáltatásaink

Szakértőink

Irányítási rendszerek