Oldaltérkép

 EUREKA

Kezdőlap

Kedves Látogató!

Üdvözöljük az „EUREKA” K+F projekt internetes oldalán. A következő néhány mondatban szeretnénk röviden bemutatni a projektet, részletesebb információkat a „Projekt” fülön találhat.

Az Inno-Water Zrt., mint konzorciumvezető és a DUNA-KÚT Kft. együttműködésére épülő kutatási konzorcium a “Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása (2020-1.2.3-EUREKA)” pályázati felhívás keretében 69 842 200 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból.

A 2020-1.2.3-EUREKA-2021-00012 azonosító számú, „Költséghatékony és biztonságos ivóvíz ellátás parti szűrésű ivóvízellátás fejlesztése és rehabilitációja megvalósításával (SAFEWAT.HU)” c. projekt célja

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, kérjük, továbbra is kísérje figyelemmel a weboldalt, ahol a projekttel kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat és anyagokat megtalálhatja. Bármely további kérdés esetén állunk rendelkezésére az „Elérhetőségek” fülön található elérhetőségeink valamelyikén.